Пъстро парти с диджеи от софийския авангард в клуб Фарго за НОЩ Пловдив 2017

На 15.09 за първи път в Пловдив Julieta Intergalactica, Charlie и Nasso Ruskov ще представят своя музикален проект We Like Kitsch. Тримата са добре познати на софийския парти пейзаж, а в Пловдив досега са имали само индивидуални изяви.

Събитието We Like Kitsch се провежда все по-успешно от около две години в столичните клубове и e известно с неподражаемата си еклектика и пъстра парти атмосфера. В петъчната вечер, която е част от програмата на НОЩ Пловдив 2017, ще чуем музика в стиловете декадентски рок, електро, минимъл уейв, хаус и диско.

Julieta Intergalactica е артистичното алтер его на художника-илюстратор и дизайнер Ясен Згуровски, работил и като музикален мениджър в редица софийски клубове.

Срещали сме Charlie и Nasso Ruskov като част от култовите банди Babyface Clan и Les Animaux Sauvages.

Танцьорите да се чувстват предизвикани от музикалната селекция, а на бара посетителите ще могат да опитат авторските коктейли на барманския колектив на Фарго. Момчетата използват домашни съставки и най-качествените алкохолни брандове, за да запалят клиентите по изкуството на добре балансираните коктейли, познато още като миксология.


Banner 468 x 60 px

Main Menu