Разкритията продължават! Адриан е държан 12 дни на тъмно в изба, хранили го със сандвичи

  • Published in Крими

Адриан Златков, който бе отвлечен и прекара 12 дни в плен, е бил държан в изба. Момчето е било хранено редовно със сандвичи. Яденето му било носено от четирима мъже, които винаги влизали при него с маски, съобщава "Телеграф", като се позовава на свои източници сред антимафиотите.
Пред близките си той споделил, че похитителите се държали добре с него. Не е тормозен, не е бит, измъчван, противно на извращенията, които извършваха "Наглите" със своите жертви. Самото 25-годишно момче не е изпадал в истерии, като според разследващите това, което допълнително е нанесло психическа вреда е фактът, че е държан в изба две седмици без никакви прозорци и не е виждал слънчева светлина. Със Златков младши от вчера работи психолог, за да опита да намали емоционалния белег след отвличането, предаде "Пик".
Според спецченгетата не е изключето в отвличането му да са участвали негови близки. Фактът, че са се държали добре с него, без да го измъчват, редовно е бил хранен със сандвичи, давали му специална органична вода, говори на антимафиотите, че става дума за хора, които все пак не са безразлични към живота на момчето.


Banner 468 x 60 px