Катаклизми в новия сезон на "Откраднат живот", в сериала се завръща драматичен образ!

В ранните часове на деня започнаха снимките на четвърти сезон на най-успешния български медицински сериал "Откраднат живот", съобщи "Нова телевизия".

"Благодаря на зрителите, че споделят емоциите на героите в продължение на 138 епизода. Животът винаги е по-голям от смъртта – това ще бъде и причината в болницата да настъпи истинска битка за мястото на проф. Генадиев", разказа главният сценарист на сериала – Христина Апостолова, загатвайки развитието след смъртта на ключовия герой. Именно появата на нов директор ще промени напълно ситуацията в болницата.

Пред камерата на "Здравей, България" беше обявена и една от големите новини за феновете на сериала - завръщането на Алек Алексиев, който отново ще се присъедини към екипа на МБАЛ "Св. Кирил". "Най-после ще заживеем като нормално семейство. Това, че сме представители на две различни поколения ще даде отражение и ще има нови сътресения", разказват Ралица Паскалева и Емил Марков, които ще влязат отново в обувките на д-р Стилянова и доц. Захариев.

Banner 468 x 60 px