Сузанита претърпя тотален провал!

  • Published in Lifestyle

14-годишната дъщеря на Охран Мурад Сузанита вече започна да получава покани за участия по клубове и първите й изяви са факт. За съжаление, приказката, че няма лоша реклама, за нея се оказва изключение.

Заради скандалния начин, по който проби на сцената, Сузи бе освиркана на първото си участие в столичен клуб. Дъщерята на Орхан Мурад очаквала дебюта й на сцената да бъде незабравимо изживяване и се оказала права, но в лошия смисъл. Кошмарът й започнал още на входа на заведението, където охраната отказала да я пусне, тъй като била малолетна. Наложило се тя да звънне на собственика на клуба и да се обяснява като ученичка, каквато всъщност е.

В гримьорната 14-годишната певица получила паник атака заради сценичната треска от дебютната изява. А щом излязла да пее, вместо да получи аплодисменти, била залята от викове: „Довиждане!“, и освирквания. Гостите на звездението още повече се вбесили, когато Сузанита изчерпала репертоара си с единствения си хит „Луцифер и Буда“ и започнала да изпълнява парчета на свои колеги.

Banner 468 x 60 px