Дневен хороскоп за 2-ри септември

  • Published in Lifestyle

Овен

Тази събота ще трябва да изпълните дадено обещание. Най-лесно е да не го направите, но много трудно ще си възвърнете доверието в околните. Помислете дали все пак да не положите усилия.

Телец

Тази събота си дайте повече свобода в действията. Прекарайте почивния ден само по ваш вкус. Не позволявайте на никой да ви натрапи своето виждане за нещата. Не и днес.

Близнаци

Днес бъдете внимателни да не загубите важна вещ. Най-добре не излизайте с ценности от дома ви. Освен това проверете дали сте заключили добре.

Рак

Днес не си правете излишни илюзии. Може да си повярвате прекалено много и в един момент да забравите кое е истина и кое реалност. Дръжте се здраво стъпили на земята.

Лъв

Бъдете сигурни, всяка грешка е добър урок. Не се критикувайте прекалено, даже изобщо. Не е възможно да сте перфектни и си го повтаряйте по-често.

Дева

Ако сте нечий длъжник ще трябва да положите много усилия, за да се реванширате. Бъдете искрени и няма да имате проблеми с възвръщането на доверието.

Везни

Тази събота може да ви се наложи да повишите малко глас и да разясните, че вие също имате своите потребности и е дошло време за разбиране, но и за помощ, но от тяхна страна към вас.

Скорпион

Днес не се изкушавайте да взимате решение на базата на вашите лични интереси. Това в един момент ще стане ясно и може да доведе до сериозен конфликт. Може би първата идея ще е най-добрата.

Стрелец

Тази събота не се вкарвайте в излишни драми. На всички се случва понякога да са тъжни. Използвайте момента, за да подредите мислите си. Обадете се на приятели.

Козирог

Тази събота избягвайте сериозните разговори. Нямате нужда от повече товари и излишни разправии. Прекарайте, колкото се може повече време навън.

Водолей

Днес бъдете по-внимателни и нежни към партньора ви. Ако се замислите отдавна не ви се е случвало, така че сега ще трябва да наваксвате.

Риби

Тази събота може да очаквате изненада от страна на половинката ви. Точно когато сте загубили надежда, че ще се случи нещо интересно. Насладете му се изцяло./Actualno.com

Banner 468 x 60 px