Хороскоп за днес: Пари за девите, веселба за скорпионите

  • Published in Lifestyle

Овен

Тази неделя бъдете по-деликатни за себе си, не разказвайте свои тайни и друга информация, тъй като тя може да стане храна за интриги и сплетни. Дайте предимство на интуицията си и бъдете по-предпазливи особено с непознати.

Телец

През този ден обърнете повече внимание на партньора ви. Той има нужда от подкрепа, а не от критики. Това може да го получи навсякъде, вашата роля е друга.

Близнаци

Тази неделя ще имате повече задължения с децата, отколкото сте си представяли. За тях точно сега е много важно да усетят, че общуването им е от голямо значение за вас.

Рак

Тази неделя се опитайте да избягвате конфликтите с близките ви хора. Наблегнете на това, което ви сближава и обединява, другото най-лесно се вижда.

Лъв

През този ден не се изкушавайте от предложения за лесно печелене на пари. Колкото по-прекрасно ви представят нещата, толкова по-голяма е вероятността за измама.

Дева

През този ден това, за което няма да ви се наложи да се притеснявате, са парите. Дори се очаква да получите допълнителни средства от най-неочаквано място. Вероятно някой ще се сети да ви върне дълг.

Везни

През този ден може да се разочаровате от ваш близък човек. Помислете, че понякога непредвидени обстоятелства пречат да изпълним обещанията си. Бъдете по-толерантни.

Скорпион

Тази неделя очаквайте нови хора да се присъединят към вашата компания. Веселбата е гарантирана, както и нови приятелства и може би дори любов.

Стрелец

Тази неделя някои от вашите планове може да претърпят промени. Не забравяйте, но това ще е за добро. Вечерта ви очаква среща, която ще за финансовата ви независимост.

Козирог

През този ден не бъдете прекалено предпазливи в общуването с останалите. Не забравяйте, че никой не печели, ако не рискува. Бъдете себе си.

Водолей

Тази неделя бъдете точни, ако имате насрочена среща с приятел. Закъснението ви може да обърка плановете за деня. Вечерта си дайте повече време за почивка.

Риби

Неделята ще е непредвидима. Ще имате неочаквани запознанства и много приятни мигове с новите ви приятели./Actualno.com

Banner 468 x 60 px