Ето кои са най- образованите фолкпевици

  • Published in Lifestyle
Ето кои са най- образованите фолкпевици HotArena

За фолк певиците отдавна битува мнението, че не разполагат със забележителен умствен капацитет и са проспивали часовете в училище. Повечето представителки на лекия жанр обаче с гордост показват тапии за висше образование, пише HotArena.

 Сред най-умните в чалгата са Ивана и Малина. Изпълнителката на "Шампанско и сълзи" може както да пее, така и лесно да смята. Тя е завършила икономика и спокойно може да се изхранва и като счетоводител. Далеч от пеенето се е специализирала Малина, която по образование е ветеринар.

 Кали и Райна пък са запалени по психологията. Пилето на фолка записа в Нов български университет за бакалавърска степен. Кали е изкарала и магистърската програма в Софийски университет. Тя има и бакалавър по философия. Паралелно е учила и Испански език.

 Есил Дюран има диплома по пеене, което не се среща често из музикалните фолк среди. Алисия е завършила социални дейности в Софийски университет. Анелия също била по стъпките й, но все отлагала да стигне до края на обучението си.

Галена, Преслава и Глория имат само завършено средно образование. Азис няма диплома дори и за основно, както и колегата му Илиян. Софи Маринова е учила до 10 клас.

Banner 468 x 60 px