Забележка
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/51220

"Раковски Бирфест" събра хиляди на откриването му

Кметът на Раковски  Павел Гуджеров  откри официално десетото
издание на "Раковски Бирфест"  на градския стадион"Г.С.Раковски" като
пожела на раковчани  и на гостите на града много настроение.
Събитието се организира от община Раковски под патронажа на кмета Павел Гуджеров.Той съобщи добрата новина за предстоящото асфалтиране на още нови две улици в града. Това е  началото на мащабния проект на Общината ремонт и рехабилитация на цялата пътна инфраструктура с първото в  страната общинско предприятие"Благоустрояване и превенция".
„Като организатори сме се постарали тази година да направим бирфестът още по-добър – с повече изпълнители, с ново оформление на сцената и местата за публиката. Пожелавам ви да им се насладите и да прекарате приятно във всяка от оставащите вечери до края на седмицата, пожела общинският кмет  на присъстващите.
"Продължаваме напред. Градът става все по- хубав. Визията на бирфеста е нова и хубава.Този  тридневен празник е подарък за всички вас."- допълни градоначалникът Гуджеров.
И тази година намеренията са да бъде поднесено добро настроение на почитателите на светлото пиво.
 Три дни жителте на Раковски  и гости могат да получат много качествена музика, добро настроение, забавления и, разбира се и бира.
Бирфестът е изразител на една основна ценност - забавлението, подсилено с кехлибарения елексир.
Организаторите са се постарали да осигурят максимално разнообразие на бирфеста. Има елегантни тематични шатри на известна бирена марка.За бирата е осигурено и подходящо мезе. За най-малките пък са осигурени детски атракции, батути, надуваеми замъци и пързалки, захарен памук и много балони.
В петъчната първа вечер на сцената на Бирфеста се зави хорото с оркестър “Орфей” на Георги Янев, а старите самодейци от ансамбъл “Слав Бойкин” по традиция  изнесоха  едночасов  концерт. Вечерта на 12 август е определена за поп-фолк фиеста с песните на фолк фурията Кали и Борис Дали, а вечерта на 13 август е определена за рок зона с доайените от P.I.F и местната рок-банда MIXED UP.

Image Gallery

{gallery}51220{/gallery}
Banner 468 x 60 px