Районните кметове и техните момичета

В разгара на лятото трима от районните кметове на Пловдив си направиха колаж от снимки с прекрасните си дъщери. Димитър Колев, Николай Чунчуков и Ральо Ралев отдъхват край морето в компанията на най-близките си.

Кметът на район "Западен" Димитър Колев използва уикенда, за да посети любимото си Северно Черноморие. Там той е заедно с жена си Надежда, сина си Николай и дъщеря си Кралина. Именно с нея позира гордо Димитър Колев. Кралина е на 16 години и е ученичка в 10-ти клас в Сценични кадри, специалност "Актьор - Драматичен театър". Талантливото момиче вече участва в спектакъл пред публика като любопитното е, че освен като актриса заедно със съучениците си пишат и сценария за представлението. В свободното си време Кралина обича да спортува и обожава животните, особено кучета и котки.

Дъщерята на кмета на "Източен" Николай Чунчуков - Даниела е на 24, учила и завършила специалност "Моден мениджмънт" в Манчестър, Великобритания. След края на обучението си Дани се завръща в България и от една година работи като специалист Маркетинг и реклама в голяма пловдивска компания. Младата дама спортува активно и ходи редовно на фитнес. Дани има любимо куче, което се казва Алекс и е порода йоркширски териер, и през свободното си време обича да го води на разходка. Тя се е снимала с баща си на плаж "Аркутино".

Гордостта на кмета на "Северен" Ральо Ралев е най-малка от всичките, взели участие в своеобразната фотосесия. Христина е едва на 5 годинки и ходи в детска градина "Славей". Хриси много обича да пее, рисува и рецитира стихотворения. Момичето вече знае каква иска да стане като порасне - Хриси мечтае да бъде лекар и да помага на хората. Дъщеричката на Ральо Ралев е много целеустремена и въпреки крехката си възраст има собствено мнение, което отстоява.

Banner 468 x 60 px