Затварят Коматевско шосе от Филкаб до „Остромилски път“

От вторник 18-ти юли до началото на август  се затваря за преминаване на автомобили участъка на ул.“Коматевско шосе“  от Филкаб до ул. „Остромилски път“  във връзка с извършването на предвидените по проект строително-ремонтни работи.

В упоменатия участък през следващите двайсет дни ще бъде извършено профилиране на пътната част, насипване в няколко пласта на трошено-каменна настилка, уплътняването и с цел достигане на проектните параметри и полагане на биндер. С оглед, че на обекта ще работи едрогабаритна строителна техника и цел осигуряване на безопасна работна среда движението на моторни превозна средства извън работните ще бъде преустановено.
Участъка от Филкаб  е с дължина от 440 метра и с него ще се  достигне до кръстовището с ул. „Остромилски път“, където трябва да се привърже Коматевско шосе .  
      От фирмата изпълнител и от администрацията на община Пловдив, район Южен призовават всички, които ползват Коматевско шосе в този участък,  през посочения период да използват обходния маршрут през ул. „Димитър Талев“ и ул.“Остромилски път“.


Banner 468 x 60 px