Цветан Цветанов: Борисов е безспорният лидер на Балканите

Цветан Цветанов, зам. – председател на ПП ГЕРБ и председател на ПГ на ГЕРБ прочете декларация от парламентарната трибуна във връзка с края на политическия сезон.
 „Искате да сложите етикет на кабинета „Борисов 3“ – суджука, а ние да сложим ли етикет, че изборният ви резултат е благодарение на купените гласове. Добри сте в това“, каза Цветанов.


ПП ГЕРБ провежда политика, която съответства на очакванията на хората и която не увеличава задълженията на страната ни. ПП ГЕРБ изпълнява поетите ангажименти, но не и на база дефицит, както бе при Пламен Орешарски, обясни той, предава novini.bg. „От началото на новата учебна година учителите ще получат 15% увеличение на заплатите и това е ясен знак за приоритетите, които имаме в мандата си. Това е образованието, без образование нищо не може да се постигне“, напомни председателят на ПГ на ГЕРБ.
 „Темата за пенсиите - тема, която с годините никой не е решавал, но сега от 1 юли пенсията стана 180 лв., а от 1 октомври ще се увеличи на 200 лв.“, добави той. Цветанов продължи и с темата „Сигурност“. Той не пропусна да благодари на всички народни представители, че са подкрепили законодателните промени, с които се дава възможност служителите от МВР да получават пари за дрехи и сега по съответния график те ще бъдат дадени.
„През 2017 година ще бъдат назначени 1000 полицейски служителите. Лимитите ще отпаднат, за да може да се гарантира обществения ред и сигурност. Да, в момента има няколко криминални случая, но трябва да застанем зад професионалистите“, добави Цветанов.
 „Но за мен е изключително важно, че вчера парламентът се обедини и подкрепи правителството за договорът за добросъседство с Македония“, каза още председателят на ПГ на ГЕРБ.
„Премиерът Бойко Борисов е безспорният лидер на Балканите и човекът, който винаги може да разговаря с европейските лидери“, категоричен бе Цветанов.
„Корнелия Нинова днес не е на работа, защото няма вече тази енергия и сила“, каза Цветан Цветанов на опозицията и пожела на всички депутати да си починат, да се заредят с позитивна енергия, защото това ще повиши продуктивността им.

Banner 468 x 60 px