Румен Радев с горещ коментар за отвличането на Адриан и "Наглите"

"Суверенитет, законност, външна политика. Най-добре е когато всеки президент надгражда. Това е смисълът на президентската институция. Не мина без гнета на закони, които ощетяват българския интерес, сезиране за СЕТА и предизвикателства пред националната сигурност. Направихме първи стъпки в реабилитиране на отношенията с Русия и направихме решителни действия за запазване на суверенитета на България". С тези думи започна интервюто на Румен Радев пред Николай Дойнов по Нова тв.

Завърна ли се групата на "Наглите", попита Дойнов.

"Мисля, че престъпността в България винаги е нагла. Те са една метафора за начина по който живеем. Битовата престъпност е бич и не виждаме реални резултати, което тревожи хората. Коментарите трябва да се правят от специалисти и разследващи. Тези хора трябва да бъдат изправени пред съда. Надявам се и всички вярваме, че органите на реда са мобилизирани и ще се справят", заяви Радев.

"От КСНС по национална сигурност очаквам не просто сближаване на позициите на управляващи и опозиция, но и ефективен метод за справяне с този проблем", обясни още Радев./блиц

Banner 468 x 60 px