Пирин направи за смях трагичния Локомотив

Пирин нанесе много тежка загуба на Локо Пловдив. Орлетата тотално премазаха черно- белите и победиха 5:0 в мач от 8-ми кръг на Първа лига.
Резултата откри Станислав Костов в 5' на мача. Анти Рениa напредна отлично по дясното крило и намери Костов на точката на дузпата, който стреля от движение за 1:0.


В 8' отново Анти Рениa премина през Вeлковски като през малка гара и с хубав външен фалц направи резултата 2:0.
Веднага след втория гол Воин Войнов се ядоса и смени Димитър Велковски, който от своя страна не скри яда си за ранната смяна. На негово място в игра влезе Георги Пашов, но и това не помогна черно- бялата отбрана да се стабилизира.
Станилав Костов вкара третия гол в 42', когато получи топката близо до точката на дузпата и с премерен удар направи резултата класически.
Единствената ситуация за Локо през първата част бе пък от пряк свободен удар, но ударът на Пламен Крумов срещна напречната греда.
И второто полувреме Пирин бе господаря на терена и още в 47' имаше възможност за гол, но гредата спаси черно- белите. Резултата бе покачен на 4:0 в 71', когато Костов намери в наказателното поле Аймен Суда, който бе в двуметрова засада, но страничния съдия не реагира и попадението бе зачетено.
По никакъв начин обаче този гол не повлия на статуквото.
Крайното 5:0 оформи юношата Петър Христов минути преди края на редовното време.
Следващата неделя Локо приема тима на Славия.

Banner 468 x 60 px