На Лаута умуват за нов треньор!?

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски е издал заповед днес сутринта в 8:00 часа всички служители на черно-белите, свързани с мъжкия тим, без изключения, да са на стадиона. Крушарски ще се включи по телефона от Южна Америка, за да разговаря с директори и треньори.

"Не искам в момента да коментирам каквото и да било. Такива загуби са недопустими! Имах доста разговори до този момент, ще имам още", бесен бе Крушарски след тежката загуба с 0:5 от Пирин в Благоевград.

"Чух се с президента, не е никак доволен. Разбирам го напълно!", сподели пък спортният директор Чавдар Цветков.

На "Лаута" ще умуват и за смяна на старши треньора, твърди Тема спорт. Още след мача с Пирин феновете поискаха оставката на Воин Войнов. Той сподели, че това е най-лесното нещо и че не се притеснява, но не вярва нещо да се промени и след като подаде оставка. Шефовете на Локомотив обаче са започнали предварителни сондажи за намирането на нов наставник. Сред обсъжданите имена е бил треньор, който вече е водил черно-белите в кариерата си. Не е изключено смърфовете да бъдат поети и от чужденец. Досега Войнов се ползваше с пълно доверие от боса на Локо.

Крушарски пък обмислял да наложи глоби на играчите за бездушното поведение на терена в Благоевград. Наскоро той е платил заплатите за юли.

Феновете пък се опитаха да съблекат някой от играчите на стадиона в Благоевград, като само охраната предотврати грозните сцени.

Banner 468 x 60 px