Божо призова: Ще ви помоля да се спре с взаимните обвинения кой-кой е и за какво се бори!

  • Published in Ботев

Божидар Божилов призова феновете на Ботев спрат с взаимните си обвинения:

Ще Ви помоля да се спре с взаимните обвинения кой-кой е и за какво се бори! Факт е че в момента феновете са толкова разиденени и на диаментрално противоположни мнения, колкото не са били никога! Това е в следствие на каквато и да е липса на диалог и комуникация ... което води точно до това че сульо и пульо да се изказва, и да се прави на много актуален на гърбът на Ботев!

За това сме си виновни ние - феновете! Няма абсолютна истина - нищо не е абсолютно черно или абсолютно бяло ..... но докато ние, не седнем на една маса ,и не си кажем кой къде го стяга обувката , то до тогава ще даваме трибуна на всякакви индивиди изпълзяли от някъде да търсят популярност и внимание!

За това днес разговарях с няколко човека от различните фракции да направим среща в най-кратки срокове на която чисто по мъжки да си кажем нещата кой как ги вижда и да намерим най-правилният и верен път за изход от създалата се ситуация! Аз лично няма да напиша нито ред ,или да дам мнение под какъвто и да е пост докато тази среща не стане факт!

Лек ден от мен, и само Ботев!

Banner 468 x 60 px