Венци Стефанов: Кирчо правеше платненки. Нищо, че сега е милиардер от кредити

гонг.бг гонг.бг

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов взе категорична позиция в скандала между Наско Сираков и Кирил Домусчиев, който се разрази вчера.

Причина бе изказване на боса на Лудогорец, който коментира, че е "абсурдно" Сираков да се кандидатира за президент на БФС. Венци Стефанов не остана безучастен и мигновено реагира на изказването на Домусчиев, отправяйки сериозни критики към собственика на разградския тим.

"Преди време имах честта да говоря и с Краля слънце, но вече я нямам. Изявлението (б.р. – на Кирил Домусчиев), което прочетох, не му прави чест. Той не може да говори за футбол с Наско Сираков. Когато говори за футбол с Наско Сираков, най-добре да мълчи. Той нанася огромна вреда на футбола ни. Това, че отборът му играе в Шампионска лига, е най-вече, за да гали неговото собствено его. Така, както Наско Сираков му каза, той е главният виновник да играят толкова много чужденци. Това с нищо не помага на футбола ни. Когато ние бяхме шампионите (б.р. – 1996 година), Кирчо правеше платненки. Нищо, че сега е милиардер от кредити. Това да го напишете", заяви Стефанов в интервю за Bulgaria ON AIR.

Banner 468 x 60 px