Българи наводниха Испания с опасни хапчета за ерекция

Българи наводниха Испания с опасни хапчета за ерекция в. Монитор

Българи наводниха Испания с опасни хапчета за ерекция. За това разказа емигрантът ни Петър Попов. 72-годишният мъж е от 20 години в страната на коридата и живее сам. Работи като пазач на имение в района на Картахена. Признава, че слабостта през целия му живот са били жените и сега, макар и на тази възраст, не пропуска да „топне чушката”. Заради възрастта си обаче, бай Петър прибягва до хапчета стимуланти, за да вдигне самолета.

„Използвам винаги „Виагра” и се чувствам като млад жребец. Половин хапче върши чудеса. Преди няколко месеца обаче един друг българин, с когото се запознахме на улицата, ми каза, че имало и други по-евтини хапчета, които вършели още по-хубава работа. Даде си и телефона, ако съм искал, да пробвам да му се обадя. Е, полакомих се и поисках да ги изпробвам. Обадих му се и си уговорихме среща. Човекът извади от джоба си едно пласмасово шишенце без никакъв етикет и изтърси от него едно бяло кръгло парче, колкото аспирин. Струвало само 10 евро и вършело чудеса за цели 24 часа. Взех го, намерих си една евтина проститутка, глътнах хапчето и зачаках да видя действието му. В началото то действително се оказа превъзходно и вдигна самолета. След това обаче, като започнах да действам, на 10-тата минута ми писнаха ушите, главата ми забуча, обля ме ледена пот и започна да ми става тъмно пред очите. Сърцето ми се разлупка и си помислих, че умирам. Компаньонката извика бърза помощ и ме закараха в болницана. Там срам не сам трябваше да разкажа на лекарите какво съм взел. Тогава единият от лекарите каза, че трябвало да почерпя, че съм се отървал жив, защото за месец, имало вече три случая на умрели от инфаркт, причинен от подобно хапче. А още няколко човека оцелели като мене. Накара ме да му покажа опаковката на лекарството, на аз му казах, че са ми го дали без такава, направо от едно шишенце. Тогава лекарят каза: „Абе какви хора сте вие, българите, бе. Ще се изтрепете един друг.”

От разказа му стана ясно, че повечето от оцелелите били българи и разказали, че са получили стимуланта от свой сънародник, с когото също като мен се били запознали случайно. А останалите жертви също били емигранти, предимно араби и руснаци. От болницата ме питаха дали искам да подам сигнал в полицията, но аз отказах. Срам ме беше да обяснявам на полицаите как съм стигнал до това положение. Реших сам да се оправя с доставчика. Обадих му се, но той явно вече беше предупреден, защото беше изключил телефона си и никога повече не го видях.

По-късно в разговор с други българи и емигранти от други народности разрбах, че в региона имало цяла мрежа за доставка на подобни евтини и опасни полови стимуланти със съмнителен произход. Като в основата на доставката стояли българи и араби, занимаващи се още и с търговия на дрога и проститутки. Уплаших се и реших да не дълбая повече в тази посока. Нагонът ми не спря от това премеждие и продължама да бройкам туристките и да го оправям ако ми падне. Но вече разчитам само на безопасните хапчета, които се продават в аптеките напълно легално и така си нямам никакви проблеми”, споделя бай Петър.

Banner 468 x 60 px